Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kell tenni ágyéki bőrgyull...

Mit kell tenni ágyéki bőrgyulladás esetén?

Figyelt kérdés

Milyen kenőcsöt érdemes alkalmazni?

Kizárólag az ágyéki hajlatokban borotválás (trimmelés) után jött ki, most a melegben durvább

Kipirosodik és ég, sőt váladékozik kissé

Egyenlőre neugranormonnal próbálkozom, de nem tudom tévút-e

júl. 9. 17:29
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor az lágyéki hajlat gondolom. Nekem is ott viszketett sokáig, bár nekem műtét után a hegvonalnál, az orvos nekem körömvirág krémet javasolt, de nekem az vált be inkább amikor sima szappannal mostam meg.
júl. 9. 18:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Á, körömvirág krémet érdemes köszi!

Meg a szappan sem butaság, azt is veszek mert csak tusfürdőm van

Köszönöm!

júl. 9. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hintőporozás sem ártana .
júl. 9. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha váladékozik, akkor nem szabad hintőporozni, mert a por összetapad a váladékkal és nem tud szellőzni, ami miatt el fognak ott szaporodni a kórokozók.
júl. 9. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a legegyszerűbb, ha veszel a gyógyszertárban egy Burow kenőcsöt (Unguentum aluminii acetici tartarici-ként meg tudod nézni neten is mi az, ha nem ismered), ez egy szuper kis sokoldalú készítmény, olcsó is.

Ha durvábbnak ítéled lehet kapni Tetran kenőcsöt vény nélkül, szintén gyógyszertár. De szerintem az első opció is elég volna.

júl. 9. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezeken a helyeken főleg ilyen melegben nem szabad Tetran kenőcsöt használni, mert szinte 100 %, hogy el fog gombásodni! (Ha már most ez nem az.) Próbálkozzál a körömvirág krémmel, de ha nem javul 1 héten beül, akkor kérd meg a háziorvost, hogy írjon fel Travocort kenőcsöt.
júl. 10. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!