Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon megy a hasam és faj is...

Nagyon megy a hasam és faj is az antibiotikumtól?

Figyelt kérdés
Péntek óta szedem, melle persze probiotikumot is szedek, étkezésre figyelve van. De amit megeszek,már ki is jön alul. Nagyon faj a hasam tőle, és egyszerűen nem tudom tovább szedni. Orvoshoz meg nem tudok visszamenni a héten, elment szabadságra. Mit csináljak? Csökkentsem az adagot?
júl. 8. 08:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Helyettes orvos
júl. 8. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Helyettestől kérj másik antibiotikumot, ha rögtön kijön, amúgy sem hat.

Hagyd abba, így semmi értelme. Milyen probiotikumot szedsz?

Ennyire erős mellékhatásnál szerintem nincs más lehetőség, mint abbahagyni.

De, ha ennyire nem bírja a gyomrod, mindenképp evés után vedd be, illetve vagy enterolt szedj mellé (ami egy időben az antibiotikummal bevehető), vagy várjál 1-2 órát a probiotikum meg az antibio között, különben kiüti a probiotikumot, olyan mintha be se vennéd.

júl. 8. 09:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Enterolt szedek, közben konzultaltam egy orvossal telefonon és azt mondta, hogy folytassam a kúrát, ami fasza, mert meg 9 napig kell szednem. :( :( teljesen szet fogja cseszni a gyomromat.
júl. 8. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Széntabletta ill. Bolus adstringens mérsékelheti a tüneteket.
júl. 8. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Konzultálj egy hamradikkal. Kellene irniuk mas hatoanyagu antibiotikumot
júl. 8. 13:59
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hagyd abba, így nincs értelme szedni, bár nem tudom mire kell majdnem 2 hétig.
júl. 8. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Lyme-kórra kell szednem. Szombatra kaptam időpontot magánorvoshoz addig nem szedem inkább. Nagyon kicsinál.
júl. 8. 16:22
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, jó-e másik, vagy van-e más lehetőség, lehet ebben az esetben nem jó ezt abbahagyni.
júl. 8. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba, mert okkal kaptad - a Lyme nem vicc -, de konzultálj orvossal.
júl. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!