Mitől puffadok fel ennyire? (Képpel)
Figyelt kérdés
Miért puffadt fel így a hasam ha semmiféle ételallergiám nincsen. Ma csak ebédre egy gyorsétteremben ettem de nem ettem sokat, hogy így feltudjon puffadni a hasam. Nem is bírtam begombólni a shortomat a hasamtól amikor otthon öltöztem pedig egy hete amikor vettem még teljesen kényelmes volt. Már elkezdtem nagyon aggódni, hogy ez mitől lehet de tanácstalan vagyok.
Kép: [link]
19 L
júl. 7. 17:37
1/11 anonim válasza:
Gluténérzékenység is lehet a háttérben pl.
2/11 anonim válasza:
Milliárd dolog lehet a hátterben onnantól kezdve hogy tul gyorsan ettel barmilyen tartositoszeren át egy nwm ismert ételerzékenységig.
3/11 anonim válasza:
A glutén mellett cukor intolerancia is lehet, és/vagy a bélben levő mikrobiom egyensúly borult fel.
Fogyassz fermentált élelmiszereket: kovászos uborka, kefír, joghurt, illetve sok (napi fél kiló) vegyes nyers gyümölcs és zöldség.
4/11 anonim válasza:
De, tutira van valami ételérzékenységed, csak még nem ismerted fel. Nekem a laktóz, és valszeg nem a glutén, hanem a mellette található fruktán okozza, ha ezeket sikerül elkerülnöm, lelappadok :)
5/11 Senior Séf válasza:
Az a baj, hogy a gyorsétteremben kapott élelmiszernek látszó tárgyból kinyomozhatatlan, hogy mi nem tetszett.
6/11 anonim válasza:
És ne tüdőnadrágot viselj, azt persze, hogy nem tudod begombolni a hasadon.
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy most el leszek itélve de szerintem cuki ha egy lánynak pufika a pocakja ^w^ , jó igaz nem jó hogy kb mindentől puffad a has , de ha nekem lenne ilyen párom akkor én személy szerint szeretném ,jo azért énis megnézetném orvossal de nahh , cuki
8/11 anonim válasza:
Oldalról tudsz mutatni képet ? , mert ha olyan szögböl fotózod amilyen szögböl látod úgy tényleg nagyobnak tűnik, meg ha mutatsz hogy elötte milyen vólt a mostanihoz képest úgy jobban lehet látni hogy mekkorára is puffadt
9/11 anonim válasza:
7.
Ez azért van, mert te is hasas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!