Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azthiszem galandférges vagyok??

Azthiszem galandférges vagyok??

Figyelt kérdés
Hova forduljak ezzel ? Már napok óta nagy wc-zés után viszketet a fenekem. Most megnéztem a székletem és láttam benne egy galandféreg petét, egy az egyben úgy néz ki mint a képeken, mint egy szezámmag. Mit mondjak az orvosnak, van erre gyógymód? Hogy kaphattam ezt el??

júl. 7. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Háziorvos, kapsz féregírtót. Ezt, amit leírtál. Bárhonnan, állatoktól, másik embertől. Állatokat, ha van otthon féregteleníteni kell, minden mást, ágyneműt, törölközőt stb magas hőfokon kimosni, többször amíg vége, illetve nagytakarítás, többszöri kézmosás. Nem szabadna vakarózni, mert terjesztheted. Körmödet, amilyen kicsire lehet vissza kell vágni. Aki egy háztartásban van veled azoknak is kell a gyógyszer. Ha pedig nem otthon vagy kezet kell mosni wc előtt, után, mielőtt bármit a szádhoz veszel stb.
júl. 7. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:

És biztos nem szezámmag volt?

A galandféregtől nemcsak székletürítés után viszketnél, ez a típusú viszketés inkább aranyeres tünet.

júl. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!