Fejfájósok nektek mi az ami használ?
Figyelt kérdés
Mit csináltok ha már felkelés után érzitek ezt a tompa érzést amitől már tudjátok hogy felfog erősödni és egésznap fájni fog a fejetek? Borzasztó így emberek között lenni egész nap, türelmesnek lenni mindenkivel, beszélgetni... Más is jár ebben a cipőben? Nincs ilyen kollégam, így ők nem tudják nekem ilyenkor mennyire szar.. a sötét csendes szoba segít, de nem jöhetek olyan sokszor haza.. ti ezt hogy oldjátok meg? Vízből néha megiszok 3litert az nem segít.. orr dugulas, hányinger, is szokott lenni..gyógyszert nem szedek mert akkor szedhetem minden nap, van mikor veszek be, de olyankor az sem segít.. más is van így mint én?#Fejfájás, gyógymód, kinek mi a trükkje,
2024. júl. 6. 12:21
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Szia neked bevállt? Akkor veszek én is.
2024. júl. 6. 13:45
3/5 anonim válasza:
Nekem igen. A zselé maga nekem elég hűvös akkor is, ha nem teszem hűtőbe, csak simán a fiókban van. Egyedül a szememen nem szeretem, ott túl nagy nekem a nyomás, így én tényleg csak sapkanak használom, de a férjem pl szereti a szemén is.
4/5 anonim válasza:
Flector. Nekem semmi más nem használ.
5/5 anonim válasza:
Ha migrén akkor Relpax, tenziósra semmi nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!