Köldöksérvre hol kaphatok valamilyen hatékony, ugyanakkor viszonylag "kényelmes" övet, ami nem gátol a minen napokban?
Volt már műtve (epe műtét alkalmával, ha már ott volt a doki, megműtötte a köldöksérvem is amit csak utólag közölt velem :)) de újra kezd előjönni.
Fizikai munkát nem nagyon végzek, de azért néha csak kell kicsit ásni, betonozni satöbbi, ami egy ház körül elengedhetetlen.
Keresnék valami olyan haskötőt, övet, valamit, amit hatékonyan viselhetnék, hogy munka közben ne romoljon a helyzet. De amiket találok, nem igazán váltak be. :(
Ráadásul nagyon kövér vagyok, és a haskerületem 140cm, szóval a konfekció méretű övek nem is igen alkalmasak.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Köszönöm a segítséget.
:(
Én orvosisegédeszköz-boltban néznék körül. Pl. Salus.
Nincs mese, le kell fogyni. Vegyél sétapadot, és építs fel egy napi 20 ezer lépés sétát. Az 4 km/h-val másfél óra, közel 10 km. És persze figyelj a táplálkozásra is, hogy a kalóriabevitel se legyen feleslegesen sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!