Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hova mehetek derékfájással?

Hova mehetek derékfájással?

Figyelt kérdés
2 éve volt egy idegszálam becsípődve a derekamba, akkor gyógyszeres kezelést kaptam rá (gyulladáscsökkentőt, fájdalomcsillapítót és izomlazitót), közben terhes voltam, terhesség alatt egyáltalán nem éreztem hogy fájna, szülés után (császároztak) azonban egyre jobban fáj. Nem tudom van-e köze hozzá de 2x szúrtak meg mert az első zsibbasztót nem jó helyre adták. Azóta nem tudok hason feküdni mert nagyon fáj az egész gerincem. Pár hete emelésre, vagy több pihentetésre elkezdett fájni a derekam a gerincemtől balra egy pontban és onnan sugárzik tovább a fájdalom a bal lábamba. Viszont a napokban már annyira elkezdett fájni hogy szinte semmilyen formában nem tudok feküdni és állandósult a fájás állás, ülés, és fekvésnél is. Talán ha járkálok nem annyira intenzív. A gerincemről készült röntgen felvétel, csontozatilag semmi problémám a gerincemmel. Tehát gondolom valami idegi alapon lehet. Hová lehet fordulni vele? Reumatológus esetleg?

júl. 3. 06:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem reumatológiára, hanem neurológiára tartozik.
júl. 3. 07:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
júl. 3. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!