Mitől lehet és van pattanás az orron belül?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete az orr üreg érzékeny és kisebb sárga gennyes pattanások is vannak belül. Érzékeny és egy kicsit fáj is. Mitől lehet ? A google most nem segített.jún. 30. 13:48
2/3 anonim válasza:
pattanás a szőrtüszőkhöz kapcsolódó faggyúmirigyekben elszaporodó, a faggyút megemésztő (de gyulladást okozó) baktériumok jelenlétét mutatja. Valami olyan közeg került az orrüregedbe, ami tartalmazott ilyen baktériumokat (szennyezett víz pl.)
3/3 A kérdező kommentje:
2-es Köszönöm a választ. A családhoz került 2 nyúl s egyedül én foglalkozok velük. Kesztyűt viselek minden alkalommal ha tisztába rakom és etetem őket. Lehetséges, hagy tölük szedtem össze valamit ? Örülnék a válaszodnak.
jún. 30. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!