Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az mitől van,hogy egy hús-vér...

Az mitől van,hogy egy hús-vér emberi lény ha iszik is egyből kiizzadja a folyadékot és kiüt rajta?!

Figyelt kérdés

Legfőképpen most nyáron,hogy alapjáraton alapból folyik én rólam a víz még a lakásban a szobában is.

De komolyan tényleg iszok és a homlokom tiszta víz lesz egyből fejemről orromról csurog az izzadság.

#durva #Izzadás!?
jún. 30. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom, nekem mondjuk sohasincs így :D Nagyon ritkán izzadok.
jún. 30. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó neked.
jún. 30. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
"Egyből" kiüt. Ez biztosan nincs így, mert már ahhoz is kell egy kis idő, hogy az emésztőrendszerből felszívódjon. Nem azt izzadod ki amit éppen megiszol, hanem azt ami már a keringéseben, a szervekben van. Vannak olyanok, akiknek az izzadságmirigyei fokozottabban működnek és jobban izzadnak. Úgyhogy a lényeg az, hogy ha fokozottan izzadsz, akkor pótolni kell ivással a folyadékot.
jún. 30. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Esetleg eleve túl voltál melegedve és már ki voltál száradva, és a szervezeted a kisebbik rosszként inkább a kis túlhevülést mint a még súlyosabb kiszáradást választotta. Mikor ittál, elmúlt a szükséghelyzet és a szervezet fokozta az izzadást hogy visszahűtse magát.

A megoldás: legközelebb hamarabb, többet igyál, ne várd meg, míg kiszáradsz.

jún. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!