Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Unokatesom 15 eves lepke...

Unokatesom 15 eves lepke virust kapta el. Nem talalkoztunk vele, csak tesom multheten de neki eros az immunrrendszere meg nagyim volt at nála. Elfogjuk kapni?

Figyelt kérdés
Azt mondják 5-15 evesek kapjak el meg terhes nok
2024. jún. 26. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Nem látunk a jövőbe.
2024. jún. 26. 17:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Okos valaszt kertem. Ha te nem szeretnel vagy nem tudsz valaszolni nem kotelezo. Es azt kerdeztem felnottek elkapjak e vagy csak ilyen kisebbek (de azok se mind)?
2024. jún. 26. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:

2, ezt nem lehet megmondani. Óvodában dolgozom, szinte havonta van lepke meg miegymás. 6 év alatt a felsőlégúti dolgokon kívül idén kaptam egyszer skarlátot. Soha semmi mást. A többiek (kollégák) se kaptak se lepke himlőt, se más hasonlót.

Minimális az esélye, hogy elkapjátok, de fölösleges a betegségektől rettegni. Ha az ember elkapja, majd kikezelik, ha nem, akkor teljesen fölösleges a stressz.

2024. jún. 26. 18:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Igen sokan azt mondják 5-15 eves korig terjed csak tipikus gyerek virus ez is. Meg keveredik mar massal ezert nem lehet annyira megkulonboztetni.

Neki is csak piros pottyok vannak arcan de semmi olyan tunet ami jellemzo lenne erre a lepke virusra

2024. jún. 26. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy valami meg fog e történni veled, senki nem tudhatja. Általában gyerekek között terjed, de felnőttek is elkaphatják csak atipikusan. Lehet észre sem vették.
2024. jún. 26. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni.

Most mindkét gyerekem osztályában sorra kaptál el a kölkök, ők meg nem... Legalábbis az ég világon semmi jele nem volt hogy elkapták volna

2024. jún. 26. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
19 eves lany vagyok gyerekek kozott gyakorlatozok oviba eddig semmi nem volt. Koszonom a valaszokat. Arra voltam kivancsi felnottek elkaptak e.
2024. jún. 27. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!