Elpattanhat az ér a halántékomon?
33 éves vékony férfi vagyok és 13 évig erösen dohányoztam, csak az utóbbi 3 hétben tettem le. Tudtommal nincs szív/vésnyomásproblémám (ezt csak abból gyanítom, hogy meló miatt évente csinálok ekg-t)
Ha nagyon elfáradok, főleg melegben, akkor kidagad egy ér a halántékomon és intenzíven lüktet, annyira, hogy az egész homlokomon érzem. Ha csend van, akkor még hallom is a saját pulzusom. Nem fájdalamas, csak nagyon ijesztő, és mindig arra gondolok, hogy most kapok agyvérzést.
Ez inkább a képzelt félelem kategória, van aki ezen kattog. Az emberi test azért nagyon erős, sok mindent kibír még akkor is ha rombolod magad, mindig próbálja helyreállítani magát.
Élj egészségesen, szedjél C, E vitamint, fokhagymát (akár kapszulában), Omega-3-at és ne parázz feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!