Piercing csere rozsdás fogóval?
Figyelt kérdés
1.5 éve van két piercing a fülembe. (Porc, felül -helix-)
Ma végre kicseréltem őket, de úgy rá voltak csavarva a golyók, hogy csak fogóval tudtam csinálni.
Itthon viszont csak rozsdás fogónk volt. Talpas piercingem van, az egyik fogóval azt fogtuk meg, a másikkal a golyót tekertük, tökéletesen működött.
Viszont, ahogy nyomta rá barátnőm a talpra nyílván a fülemhez is hozzaért a rozsdás rész.
Utána letörölgettem.
Az lenne a kérdésem, hogy így, hogy talán nincs is teljesen begyógyulva (bár kétlem), létezik hogy tetanuszt, vagy bármit összeszedtem?
Könyörgöm az “idiótavagy” és máskor gondolkodj hozzászólásokat mellőzzük, valahogy csak utólag jutott eszembe.
jún. 22. 23:50
1/6 anonim válasza:
Tini koromban varrótűvel, fülbevalóval kenyérhéj között szúrtam át a fülemet. A lyukak már nincsenek meg, én megvagyok.
2/6 anonim válasza:
Idijótavagy hogy egyáltalán megfordul a fejedben ilyen hülyeség, hogy ettől bármi bajod lehetne.
4/6 anonim válasza:
A vasrozsda nem káros az emberi egészségre.
6/6 anonim válasza:
Kb 13 évesen én is átszúrtam varrótűvel a fülem, semmi fertőtlenítés, talán egy mocskos radírt szorítottam mögé, mikor éreztem, hogy mindjárt átmegy. Azóta is megvan a lyuk, teljesen használható, semmi bajom, nem egy kis minimális kis rozsda fog elvinni, főleg, hogy le is törölted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!