Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Budapesten tudtok olyan...

Budapesten tudtok olyan magánkórházat ahol idősöket fogadnak?

Figyelt kérdés

88 éves Nagypapám nagyon gyenge valószínű a frontok miatt. Infuzio minimum kéne neki. Kórház kellene neki, de nem merjük államiba beadni, amilyen állapotok vannak a magyar kórházakba. Az interneten kerestem magán korhàzakat de általában azt írják mozgásszervi panaszokkal/ sérülésekkel fogadnak betegeket.

Így kérdezném tudtok-e ilyen magán kórházat aki sürgősségi jelleggel fogad időseket?

Köszi

2024. jún. 22. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Infúziót otthon is be lehet adatni, akár állami keretek között is. Háziorvoshoz kellene fordulni, hogyan kell intézni.
2024. jún. 22. 11:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen köszi csak hétvége van ez a baj. Viszont ez nem várhat hétfőig.
2024. jún. 22. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Remélem, már megoldódott. Hasonló gondom van, én most átmeneti megoldásnak a Nárcisz Házat találtam, semmi más ajánlat nincs várakozás nélkül. Horror ára van, de nekünk két hétre muszáj lesz igénybe venni. Másik az Orchidea Ház, de ők csak otthonápolást vállalnak, akár úgy is, hogy odaköltözik az ápoló.
2024. júl. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!