Teperinep 25 mg gyógyszert szedett valaki fejfájásra?
Figyelt kérdés
Mindennapos Tensios fejfájásra kaptam az Amerikai üti Neurológiai klinikán, de a leírásban ez inkább egy antidepresszáns, ezért tettem fel a kérdést.2024. jún. 22. 03:20
1/6 anonim 

válasza:

Anyós. Jó, de kb két hét, mire felépül a hatása.
2/6 anonim 

válasza:

Antidepresszánsként is használják, de migrénre meg idegi eredetű fájdalmakra is indikált.
3/6 anonim 

válasza:

Én keverttípusú fejfájásra szedtem. Jónak jó volt de minden reggel úgy keltem fel mint akin úthenger ment keresztül. Az akkori dokim azt mondta hogy kombózzam cataflammal,akkor elég ütős..de sosem mertem kipróbálni.
4/6 anonim 

válasza:

Áfra doktornő? Bízz enne! Teljesen renden van, hogy azt adnak rá. Az már más kérdés segít-e.
5/6 A kérdező kommentje:
3/4: Meddig kellett szedni?
2024. jún. 23. 17:13
6/6 anonim 

válasza:

Pár hónapig szedtem,de nem bírtam tovább,mert nem akartam ilyen gyógyszeren élni,így elhagytam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!