Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 napja olyan mintha be lenne...

2 napja olyan mintha be lenne dugulva a fülem, de egy picit más. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Voltam fennt a tengerszemnél Sárospatakon, mikor felértem, hirtelen bedugult a jobb fülem és elkezdett fájni, kb. 5 percre rá már nem fájt, de még mindig olyan, mintha be lenne dugulva, de nem bedugult érzése van, hanem inkább ilyen sistergés és nem hallok olyan tisztán. Ez belezavar a bal fülembe is, szóval be kell dugnom. Plusz van még a fülemben egy csípés, nem hinném, hogy szúnyog, mert nem viszket, nem tudom, van-e köze hozzá. Mi lehet vele, mit csináljak?

jún. 16. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt ajánlom menj el fül-orr gégészetre, ott belelátnak. :)
jún. 16. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, eszembe jutott, valószínűleg holnap az lesz a cél.
jún. 16. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbálj meg rágni valamit. Javaslom a rágógumit.

Rágáskor mozogni kezd a fül belső része is, és várhatóan kidugul tőle.

Ha rovarcsípéstől bedagadt, akkor vagy megvárod, amíg lelohad (ez elég hosszú idő, napok telhetnek el) vagy elmész orvoshoz, aki eldönti milyen kezelés kell.

jún. 16. 20:08
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Mosasd ki. A későbbiekben pedig csökkentsd a glutén bevitelét.
jún. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!