Véletlenül bekaptam egy meztelencsigát, ami a tányéromba mászott a kertben, azonnal kiköptem, lehet-e ettől bajom, pl parazita?
Figyelt kérdés
A nyálkáját csak 20 perc után tudtam eltávolítani tömény citrommal, tehát a nyálkából tuti, hogy nyeltem valamennyit, de a csigát azonnal kiköptem. Átkerülhet-e így parazita?
Valószínű ilyen fekete csupasz csiga volt, ami gyakori a kertekben, de nem értek hozzá, lehet, hogy más.
jún. 16. 16:02
1/5 anonim válasza:
Így valószínűleg semmi bajod sem lesz, de azért a biztonság kedvéért egyél meg 1-2gerezd nyers fokhagymát.
3/5 Senior Séf válasza:
Nem hogy szépen felöltöztetted volna...
4/5 anonim válasza:
Nem lesz bajod. Amúgy képzeld de a házas csigát szokták sütni is.
5/5 anonim válasza:
Volt olyan akivel megetették és meghalt, te szerencsére nem nyelted lem
Lett tőle bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!