Milyen iratok szükségesek ahhoz h Ritalint vigyek magammal repülőn Svédországba?
Pszichiáter írta fel a Ritalin LA 20 mg készítményt ADHD-ra. Stockholmba utazom 2-3 hónapos időtartamra, a receptet meg fogom kapni a kellő mennyiségre és ki is tudom váltani. A kérdésem arra vonatkozik, h milyen dokumentáció kell ahhoz, h a készítményt 2-3 hónappal úgymond előre kiváltva (havi 1x lehet kiváltani) biztonságosan magammal tudjam vinni. Minden orvosi papír a rendelkezésemre fog állni, az orvos kérte, h nézzek utána megfelelően, h ne lehessen probléma. Mire lehet számítani a reptéren? Hol érdemes utánanézni, h zökkenőmentesen menjen?
Az OGYÉI oldalán csak annyit találtam, h ellenőrzött (P2-es besorolású), de bővebb infót nem találtam. Fontos lenne az is, van-e mennyiségre vonatkozó korlátozás, és ha igen, orvos felül tudja-e írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!