Sokszor véres a zsepi amikor orrot fújok,de a vèrnyomásom nem szokott magas lenni,ez mitől lehet?
Nekem ételallergia okozta az orrvérzésemet.
Elég macerás kideríteni, hogy mi okozza, mert az étrendből ki kell hagyni legalább egy hétre az allergiát kiváltó anyagot.
Ha vannak kedvenc ételeid, amit szinte minden nap eszel, próbáld meg minimum egy hétig nélkülözni. De egyszerre csak egyet.
Minden mást ugyanúgy ehetsz. Ha nem vérzik az orrod legalább egy hétig, akkor nagy eséllyel kiderítetted, melyik ételre vagy allergiás.
Nézd meg az összetevőit, miből készült. Ha a többi ételben is ugyanolyan színezékek, állományjavítók, térfogatnövelők, tartósítószerek vannak, akkor olyat se egyél legalább egy hétig.
Nálunk férfiágon öröklődő orrvérzés van 30 éves korig (Apám mondta).
19 éves koromban Németo-ban dolgoztam (NDK). A művezetőmnek nem tetszett, hogy vérzik az orrom, elküldött orvoshoz. Ott bekenték valamivel, és évekig nem vérzett. Sajnos nem tudom, a fiaimnál hogy oldódott meg. Talán már itt is van megfelelő alkalmazás. A Rutascorbint nem ismerem, majd kiderül, hasznos volt e nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!