Milyen füldugót javasoltok alváshoz?
Én a 3M narancssárga "szivacsos" füldugót tudnám javasolni, ez kapható a patikában és munkavédelmi boltokban is. Melegre lágyul, így amikor a füledbe teszed, nagyon kényelmes lesz. Munkában és alvás közben is használom. Szerencsére mivel zajos helyen dolgozom, ingyen biztosítja a munkáltatóm, ráadásul korlátlanul...
Persze vannak alternatívák, gyúrható szilikon, előre formázott szilikon, viaszos.... Érdemes lenne többet is kipróbálnod, neked melyik lenne a legjobb. Csak a füldugó jöhet szóba?
Köszönöm a segítséget!
Igen, sajnos csak a füldugó jöhet szóba :(
A helyzet az, hogy a szomszéd kakasa hajnali 3-tól egészen reggelig visít, nagyon közel az ablakunkhoz. Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, csukott ablaknál is zavaró, de most meg jó idők vannak, megfulladok ha nem nyithatom ki. A szomszédnak nem szólhatok emiatt, mégis mit tenne, vagy mit tudna tenni? Joga van kakast tartani. Nekem kell alkalmazkodni valahogy.
Egyébként azt a narancssárga füldugót használtam eddig, amiről a kettes beszélt, de nem tompít eléggé. A kakas kukorékolása nagyon éles..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!