Ráharaptam a számra 2 helyen és kb.5 nappal ezelőtt ki is jött ilyen hólyag szerű valami ami hasonlít az aftára (? ).
Anyum most akar elmenni a gyógyszertárba venni ecsetelőt hiába magyarázom neki,hogy már nem fáj meg már múlik ő elkezdett velem kiabálni,hogy "tudom én,hogy milyen nekem is volt" meg,hogy "ha nem kezeljük akkor ez soha az életbe nem fog elmúlni".Én úgy tudom,hogy aftát nem lehet kezelni,az elmúlik magától...
Pedig már tényleg nem fáj de nem érti meg. :S
Aztán belém köt,hogy tiszta szájpenész a szád...pedig csak kicsit ki van repedezve. :SS
Neki van igaza?
Hiába mondtam ezt ő elkezdett velem kiabálni,hogy "én tudom,hogy milyen és,hogy mennyi idő alatt múlik el." :SSSS
Most lelépett a gyógyszertárba.Egész héten nem láttam a munkája miatt és még ilyenkor is belémköt. :S
Ha ráharaptál, akkor az egy seb, és nem afta.
Az aftára az ecsetelő semmit sem ér, az magától múlik el pár nap alatt. Ártani biztosan nem árt az ecsetelő egyik esetben sem, de valószínűleg nem is használ.
Ha ráharapok akkor tisztára úgy néz ki mint egy afta.Fáj ha hozzáérek de elmúlik úgy 1 hét alatt.
Most nem tudom,hogy elment e a gyógyszertárba mert már kint ül a konyhába de nem hozott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!