Melyik oldalad, melyik oldali kezed, lábad a domináns?
Figyelt kérdés
A suliban mindig a bal-lábasokhoz kellett álnom magasugrásnál, távolugrásnál, sprintnél, stb, annak ellenére, hogy jobbkezes vagyok. Alig páran voltunk így. Kíváncsi lennék, hogy ez a nagy többségnél is ilyen arányban van, vagy csak a mi osztályunk volt így elosztva.
Tehát? Melyik oldali kezed-, lábad a domináns? (Esetleg merre indulsz cigánykerekezésnél, melyik karod dugod először a kabátba, stb.?)
2009. jan. 5. 23:46
1/6 anonim válasza:
Szia!Énbal kezes vagyok,de a jobb lábam a dominás.
Bal kézzel írok,de jobb kézzel vasalok(ballal nem megy),de a bal kezemet rakom zsebre hamarabb,mert fázósabb,mint a jobb.Ja,és mindíg jobb oldalra indultam cigánykerekezésnél. :-)
2/6 anonim válasza:
jobb lábas vagyok,jobb kezes vagyok :) , de cigánykerekezésnél balra indulok
4/6 anonim válasza:
Jobb kezes vagyok,és jobb oldalam a domináns.
5/6 anonim válasza:
A kezeimet nagyjából ugyanugy használom,mivel átszoktattak,de ami csak a ballal történik az a fogmosás és a kanállal evés:-)a lábam is bal:-D
6/6 anonim válasza:
Én jobbkezes vagyok, deh a bal lábam a domináns.. És ezt nem értem, h-h lehet... Cigánykerekezésnél balra tudok csak indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!