Egyre kövérebb lesz a mai fiatal generáció az idő előrehaladtával?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a fiatalok körében egyre több a testesebb, kövérebb. Kialakult egy Body-Positivity trend manapság, és egyre jobban terjed?2024. jún. 5. 12:58
1/30 anonim válasza:
Nem, egyre többen esznek műkaját, isszák a cukrozott üdítőket és a testmozgásuk kimerül az okostelefon simogatásában.
2/30 anonim válasza:
Szerintem ugyanannyi elhízott/vékony ember van, mint régen.
3/30 anonim válasza:
Inkább a lányok híznak, én azt látom.
4/30 anonim válasza:
Nem látok több túlsúlyosat.
Pont az ellentettjét látom, hogy nyeszlettebbek.
5/30 anonim válasza:
Én is ezt vettem észre, egész fiatal emberek is elképesztő mértékben el vannak hízva. Nem hiszem hogy van köze bármilyen body positivityhez ennek, egyszerűen könnyebb ma kövérnek lenni mint korábban.
6/30 anonim válasza:
Igen, és nem véletlen, hogy a média is látja ezt a változást, ezért gyártanak sok ilyen jellegű tartalmat. Főleg az USA-ban megy ez hatalmas mértékben, hadseregbe már alig találnak alkalmas jelentkezőket.
7/30 anonim válasza:
Azért kell a body-positivity, mert sok a kövér. Ha valami, valaki szűk kisebbség, nem lesz érdekes. Azonban, ha valami nagyobb halmazt képez, arra lehet trendet építeni. Azért sok a kövér, mert keveset mozognak az emberek és sokat, abból is általában rosszabb minőségű ételt fogyasztanak.
Mivel sok a kövér, elfogadottá vált, természetessé. Ettől persze csak még több lesz a kövér, hiszen, ha ezzel semmi gond, akkor miért tegyen ellene?
De, nem a positivity a gond forrása, csak velejàrója.
8/30 anonim válasza:
Én végignézek a mostani középsulisokon, és tényleg sok a nyeszlett ilyen izomtalan semmilyen vékonyféle akármi, meg van kb,. ugyanannyi pocakos.
9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ên azt látom, hogy ha egy lány kövérebb, az sokkal elfogadottabb, mint ha egy fiú. Erről mi a véleményetek?
2024. jún. 5. 13:28
10/30 anonim válasza:
Egyre több a túlsúlyos minden korosztályban. Hogy ez meddig folytatódik, senki sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!