Hány évet kell itthon orvosként/fogorvoskent dolgozni, hogy ne kelljen a képzési összeget visszafizetni?
Illetve mennyit kellene fizetni, ha mégis kimegy egy orvos? Nem tudtam kiigazodni a jogszabályban. Ki lehet játszani ezt valahogy? Nincs orvos ismerősöm sem:(
Üdv.
biztos, hogy aláírtad, de a neptunban megtalálod.
De érdekel, hogy orvosként hogy a vérbe nem lehet ezt értelmezni: az oklevél megszerzését követő húsz éven belül az általa állami (rész)ösztöndíjjal folytatott tanulmányok idejével megegyező időtartamban... visszafizetni az adott képzésére tekintettel a magyar állam által folyósított 48/C. § (1) bekezdés a) pontja szerinti magyar állami (rész)ösztöndíjnak (e pont tekintetében a továbbiakban: tartozás) – évente a Központi Statisztikai Hivatal által megállapított éves átlagos fogyasztóiár-növekedés mértékével növelt – összegét ...
6, minden egyetemen van iratkozási nyilatkozat.
Kérdező, ránéztem minden a négy orvosira, mindenhol kell a beiratkozáson.
Köszönöm a segítséget!
Nem ülök magas lovon, egy senki vagyok jelenleg. Pusztán érdekelt a téma, mert nem néztem ennek utána még. Na meg ha 26-ban marad a Fidesz, akkor nem szeretnek itt maradni:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!