Ha sose iszok vizet,annak milyen káros mellékhatásai vannak?
Figyelt kérdés
jún. 4. 11:56
2/11 anonim válasza:
Kérdés mit iszol helyette?!
Ha cukros löttyöket/üdítőt akkor előbb-utóbb kiszárad a szervezeted az meg nagyon sok elég komoly tünetet és betegséget okozhat.
4/11 A kérdező kommentje:
Kólát szoktam csak. Már 23 éve szinte csak azt iszom. Semmi víz. Azért erdekel mert mostanában egyre faradtabb vagyok, hányingerem van meg szédülök sokat.
jún. 4. 12:21
5/11 anonim válasza:
Az a legrosszabb! Abban még koffein is van.
A tüneteid meg már dehidratáltságra utalnak! Hagyd abba ezt és igyál vizet.
6/11 anonim válasza:
Elromlik a fogad, megb.szódik a veséd, esetleg vashiányos leszel. Ilyenek.
7/11 Ypszilon1980 válasza:
A májad megsínyli, meg a sok cukor sem jó. Mást is kellene inni azért. Ha belegondolok, hogy én pl. megiszok napi 2L folyadékot és az csak kóla lenne, hát én is biztosan rosszul lennék.
8/11 anonim válasza:
Nem valószínű
Nekem legalábbis eddig nincs bajon
9/11 anonim válasza:
Figyu van aki évtizedekig cigizik. Szervezet függő. Eldobsz magadtól pár évet, de ennyi.
10/11 A kérdező kommentje:
Kolábol 1,5-2 litert kb megiszok egy nap ,de csak azt . Viszont már próbálok inkább vizet inni helyette
jún. 4. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!