Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olanzapin és ritalin?

Olanzapin és ritalin?

Figyelt kérdés
Olanzapint szedek, mi lenne ha rá szednék ritalint?

2024. jún. 3. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom de az olanzapinból hány mg-ot szedsz kb? Én sokáig 10-et szedtem és brutálisan leszedált meg csomó mellékhatás is volt. Most 5mgon vagyok így jobb de most meg rohamosan romlik a memóriám...Nem jó hosszútávon az olanzapin az biztos. Nem jók a tapasztalataim vele...
2024. jún. 3. 23:51
 2/3 A kérdező kommentje:
5mg-ot szedek este, de reggelente is szedhetnek be még 5mg-ot, hogy szedaljon. Engem erdekes, nem szedal, de ha már este beveszem, olyan alvás íze van, attól fekszek be az ágyba(kozvetlen lefekves elott szedem az izesitett szopogato tabletta verziojat). Emellett szedek 15mg Scippat és 0.25xanaxot is, azt is reggel kéne felet vagy egy szemet de én inkább alkalom szeruen szedem! A memóriám nekem is romlik, de nem tudom azt ennek koszonhetem vagy a ciginek, ugyhogy nem tudok velenyt mondani errol..:/ Egyébként 4-5 honapja szedem!
szept. 20. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, hat meg persze a memoriamnak nekem a xanax se segit..
szept. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!