Gublug kérdése:
Hogyan szedjem ki az Eustach-kürt garat felőli bejáratánál megakadt kaját?
Figyelt kérdés
Gyakran az Eustach-kürt garat felőli bejáratába belemegy egy-egy apró göbnyi kenyér vagy müzli darab. Napokig, van hogy hetekig is ott van, mert nem tudom kiszedni.
Próbáltam egyik kezemmel elhúzni az ott levő redőket, a másikkal meg egy hosszú kés hegyével kipiszkálni, de ez sem mindig sikerül ha nem jók a fények.
Mással is előfordul?
Kellene valami 10 centis hosszú vékony nyélen levő 1mm átmérőjű kanálka, hogy oda tudjak nyúlni... de a fogászati eszközök közt is nem találtam.
2024. máj. 31. 12:28
1/4 anonim válasza:
Ezt rossz volt olvasni.
Menj fül orr gégészhez, ott majd kiszedik szakszerűen.
2/4 A kérdező kommentje:
De nem járhatok oda 2 hetente. Ez évek óta megy. Magamnak tudni kellene kiszedni valami eszközzel.
2024. máj. 31. 15:57
3/4 anonim válasza:
nem tudom mi az a Eustach-kürt garat, de nem lehet hogy mandulaköveid vannak inkább?😀
4/4 A kérdező kommentje:
Azt sem tudod mire valaszolsz, el sem olvasod rendesem amit irok.
2024. jún. 23. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!