Valaki vizsgázott már elsősegélyből Szentendrén? (Duna korzó 25 cím alatt)
Figyelt kérdés
Sziasztok, holnap vizsgázok elsősegélyből Szentendrén, van valakinek tapasztalata hogy mennyire engedékenyek az ottani vb-k? Tenyleg atlehet menni EÜ-n 1-2 nap tanulással? Az a baj nem gyakoroltam bábun így kicsit félek hogy jól fogom-e csinálni.máj. 30. 22:17
1/1 anonim válasza:
Szia, ha gondolod írj egy privátot.
Ugyan nem ott vizsgáztam, sőt én ezen már rég túl vagyok de végzős mentőtiszt hallgatóként nagyon szívesen beszélgetek veled arról, hogy mikre érdemes odafigyelni.
Sajnos a gyakorlati tudást nem tudom megadni, de segítettem már itt embernek úgy, hogy nullán volt és a végén visszaigazolt, hogy átment a vizsgán miután segítettem neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!