Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyuladt fejbor?

Gyuladt fejbor?

Figyelt kérdés
Mar vagy 1honapja erzem a fejem tetejen ego erzest gondolom bevan gyulladva Ma voltam a haziorvosomnal aki megnezte nem latott semmit es nem is erdekli igazan elege megritkult a dus hajam pedig csak 15eves kisfiu vagyok es nagyon magamalatt vagyok ez miatt Mig nem ereztem a gyulladas az elott is problemas volt a fejborom mivel eleg gyakran vizes hajal jarkalgatam ki es gondolom megfazott(de borgyogyasz soha nem latta meg)tudtok valamit ami segithet nekem?holnap megyek időpontot kérni a borgyogyasztol de hat az is lesz par hónap mire sorra juttok es utána se biztos hogy meg oldódik a helyzetem egyatalan meg javulhat valamitől?

2024. máj. 29. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen nem vagy kisfiú. 15 évesen lehetne több előrelátásod, hogy az oldalra 16 év alatt nem lehet regisztrálni, mert törlik a profilodat.

Beírod a keresőbe, hogy ,,gyulladt fejbőr", aztán mazsolázol, és eldöntöd, vagy a szüleid döntik el, mert olcsótól a drágáig minden van, hogy mit akarsz/akartok kipróbálni.

2024. máj. 29. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nem pont ebbe a kategóriába kellett volna kiírnod, talán ha átjelented egészség kategóriába, akkor több ötletet kapnál.
2024. máj. 29. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Bioderma node-k sampon. Erre pont jo, probald ki. Draga, de sokaig eleg, beszelj a szuleiddel.

Kozben azert jelentkezz be borgyogyaszhoz.

2024. máj. 29. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia melyiket sampont ajanlod a sok kozul?
2024. máj. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!