Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülmosás után víz a fülemben?

Fülmosás után víz a fülemben?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel kimosták a fülem. A bal fülemből teljesen kijött, de a jobb fülembe még maradt (valószínűleg víz) és ma reggelre sem jött ki, pedig jobb oldalon feküdtem, a fülemen. Ez normális?

Mennyi idő alatt kéne kijönnie?

2024. máj. 29. 06:59
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Normális, jobban belemegy a víz ilyenkor. Holnap már lehet hogy elmennék megnézetni.
2024. máj. 29. 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad oldalt dönteni a fejed és a bedugult füled oldali lábadon féllábon ugrálni párat?
2024. máj. 29. 07:26
 3/7 A kérdező kommentje:

#1: hetente egyszer van fül-orr gégész. Tehát jövő kedden tudom csak megnezetni.

#2: igen, a bal oldalon működött is

2024. máj. 29. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az vált be hogy állva oldalra dontom teljesen a fejem es ugy razom hogy fuggolegesbol dontott helyzetbe sokszor. 20 mp alatt ki szokott dugulni
2024. máj. 29. 10:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy csak "tippelem", hogy víz van benne, mert egyből utána már így éreztem.

Kedden vissza fogok menni fül-orr gégészetre.

2024. máj. 30. 07:47
 6/7 anonim válasza:
Na mi volt? Csak víz? Nekem most ugyanez van. Reggel 9:30-kor fülmosás, azóta dugult eléggé, szörcsögő hang stb ha mozgatom. Hívtam az orvost, azt mondta, hogy normális és majd éjjel kijön...
dec. 1. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia.

Igazából nem tudom mi volt, de fokozatosan múlt el. De amit te írsz az szerintem biztos víz, a szürcsögő hang miatt. Aludj a bedugult oldaladon, és reggelre jó lesz.

(egyébként sors fintora, holnap megyek újra kimosatni :).)

dec. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!