Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy temetés?

Mennyibe kerül egy temetés?

Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nincs valami olcsobb megoldas mert csalad nem tud kifizetni 500 000-eket meg tobbet? Mar elnezest de nem masrol van szo.
2024. jún. 2. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Épp most fizettem édesanyám után 485000 Ft-ot a Fővárosi temetkezésnek, temetés címen. Az éppen mostan ma (2024.06.06.) délelőttre gondolok. Hamvasztásos, és szóró parcellás temetés lesz. Katolikus papi beszéddel. Plusz a koszorúk ára. Cakli pakli az egészért fizettem 485000 Ft-ot!
2024. jún. 6. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem :(
2024. jún. 6. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:
hat oszinten ha nincs penze a csaladnak es nem akar tonkremenni, en legszivesebben kegyetlen leszek, de elvinnem valami szep helyre es eltemetnem ott ahol senki nem tudja. Majd bejelentem a rendorsegnek hogy eltunt. Nem talalni sehol. Igy el tudunk koszonni tole, nem kell penzt kolteni, sirt asni lehet, lehet disziteni is viragokkal mashol, es nem kell fel milliot kolteni ra. Azert kotsogseg milliokat szandekosan keresni temetesekbol.
2024. jún. 6. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!