Melyik arctornát érdemes csinálni? Melyiket csináltad? Meddig? Tapasztalatok érdekelnek.
Követem a kérdést, ha nem baj :)
Én is szemezek vele egy ideje, azt írja, ezekre hasznos: arc feszesítése, toka csökkentése, mimikai ráncok csökkentése, szem alatti karikák csökkentése.
De nem tudom, mennyire hatásos valójában.
Te melyik céget nézted ki? Én Mudra Mónika kurzusát.
Köszi! Kamaszkoromban egy könyvben láttam arcorna gyakorlatokat és azt csináltam pár napig. Eredetileg sem volt ráncos az arcom, de akkor úgy vettem észre, a attól az arctornától az lett. Ez a Kriston-Ruzsinyi Intim torna című könyvben lévő arctorna rész volt, az abban leírt gyakorlatok.
De láttam a neten, hogy mások nagyon jó eredményeket értek el.
Fogalmam sincs, hogy anno mit csináltam rosszul. Vagy azok a gyakorlatok voltak rosszak?
Nem tudom, hogy melyik lenne jó.
Te azóta választottál már, elmentél valamelyikre? Kihez? Jó volt? Online vagy személyesen?
Én is a Kriston Andrea, Ruzsonyi Péter: Intim női torna c.könyvből csináltam, néha még most is megcsinálom az arctornát.
Nem tudom ennek köszönhető-e, vagy az arckrémemnek, amit mindig gondosan megválasztok, de egész elfogadható az arcom. Jót nevettek, amikor megmondtam -kérdésre- a korom, azt hitték viccelek.
#7. Köszi. Érdekes. Én nem csináltam már nagyon régóta, de engem is mindig sokkal (tényleg sokkal) fiatalabbnak néznek.
Inkább az életmódomra tippelek ennek hátterében.
De néhány videóban régebben elképesztő dolgokat láttam. Sajnos nem tudom már, hogy mely videók voltak ezek. :( Nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!