Kicsit kapar a torkom szerint megfaztam. Vettem be antibiotikumot torokra szerintetek holnapra elmulik? Nagyon nem kene hianyoznom sulibol
Figyelt kérdés
Meg ilyen hideg razasom volt 37 volt a testhom eleve 36,9 szokott lenni szivgyogyszerem miatt. Szóva nem nevezheto hoemelkedesnek.máj. 21. 20:07
1/6 anonim válasza:
1 szem gyógyszer nem oldja meg a problémát.
A testhőmérsékleted meg normális .
2/6 anonim válasza:
Valszeg virus, korulottem is sokan betegek. Arra ugye nem hat az antibiotikum. De nem is kene sajat elhatarozasbol ilyesmit szedni, csak orvosi utasitasra. Sot, van hogy arra sem...
3/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy vírus. Szerintem megfazas masodszor meg én rettentoen allergias vagyok es ilyenkor nekem nagyom rossz szoval arra gondolok hogy meg allergia miatt kapar kicsit
máj. 21. 20:26
4/6 A kérdező kommentje:
Allergiam nagyon eros parlagfű, pollen, por, fák félék, bodza szoval lehet ez okozza mert igy viszketet orrom fulem torkom
máj. 21. 20:27
5/6 anonim válasza:
Antibiotikum csak akkor használ valamit ha végigszeded az összes szemet. És általában kb a 3dik vagy 5dik naptól kezd el egyaltalan hatni.
Nagy esellyel az allergia miatt kapar a torkod
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es a megnyugtatast😃
máj. 21. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!