Segítség! Gyulladt fejbőr?
Sziasztok!
Már 2 éve gyorsan zsírosodik és hullik a hajam. Próbáltam mindent, hajszesz, Varga cseppek, samponok, le is vágattam egész rövidre (hosszú, göndör hajam volt és a fodrász mondta, hogy lehet a súlya húzza le, amiatt hullik) de semmi sem segített. Azóta már oldalt fáj is, viszket és egyre jobban zsírosodik.
Elmentem több mint 1 hónapja egy hajgyógyászhoz, kivizsgált, és megállapította hogy be van gyulladva, mondta hogy vissza hív, de nem hívott. Ha hívom, akkor meg nem veszi fel. Ezután ha bármit is csinál, őszintén, nem fogom elhinni. A háziorvos annyit mondott hogy próbálkozzam tovább hívni, ez sem nagyon segített.
Nektek van bármi tapasztalatotok? Fiatal vagyok, nem kéne hogy így nézzen ki a hajam, és már kezdem feladni. Mit tegyek? Kihez forduljak? Már az is nagy segítség, ha tudom hogy merre kezdjek el kutatni.
(Minden vérvétel eredménye jó, volt vagy 5 ebben a 2 évben
A fogaimat megcsináltattam, szóval az sem lehet a probléma forrása
Még hormonális probléma lehet, de olyan vérvételt is csináltam, az sem mutatott semmit, viszont pont abban a korban vagyok)
szia javult a helyzeted a
ha igen mi segitett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!