Mitől zsibbadhat a bal lábam?
Ma délután fokozatosan elkezdett zsibbadni a bal lábam, főleg térd alatt. 99%-ban járás közben érzem. Eleinte nem volt annyira rossz, de fokozatosan egyre jobban éreztem, pedig pihentettem meg polcoltam is már. Amikor felállok és elindulok, elkezd zsibbadni/bizseregni vádli körül meg nehezzé válik, fekve meg ülve szinte semmi.
A bal térdem egyébként amúgy is bajos, több ficam/rándulás is volt. Néha az is fájdogál (a vádlim nem).
Fekvő helyzetben néha érzek szurkáló érzést lábfejben és lábujj körül.
Olyan, mintha a derekam is fájt volna picit.
Sokat ülök, de azért néha sétálgatok/focizgatok is.
Eléggé hipochonder vagyok és egyszer nagyon ráfeszültem a trombózisra, gondolhatjátok, mennyire be vagyok sz.rva.
Egyébként nem érzek fájdalmat ott, nincs elszineződés, nem látom, hogy nagyobb lenne vagy ilyesmi.
Egyébként úgy éreztem, mintha attól lenne rosszabb, ha jobban terhelem, ránehezedek.
Lehúztam a zoknit is (szorosnak éreztem). Most jóideje polcolom/pihentetem. Nemrég kimentem WC-re, most nem éreztem a zsibbadást, bár nem is nagyon terheltem azt a lábamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!