Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggelente feszítő, görcsben...

Reggelente feszítő, görcsben álló gyomorral ébredek?

Figyelt kérdés
Mitől lehet az hogy nagyon gyakran, heti többször úgy ébredek, hogy olyan érzésem van, mintha a gyomromba szorult volna a levegő, és pár óra múlva múlik csak el?

2024. máj. 20. 09:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Stressz?
2024. máj. 20. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

"Reggelente feszítő, görcsben álló gyomorral ébredek?"

Igen.

2024. máj. 20. 09:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ második.

Elsőnek: általában sokat stresszelek, de akkor is fennáll, amikor hosszabb időn keresztül nem izgulok semmi miatt, ezért nem értem.:(

2024. máj. 20. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, milyen magas, hány kiló, milyen allergiáid vannak, milyen gyógyszereket szedsz milyen adagolásban és mióta, milyen alapbetegségeid vannak, mit ettél tegnap és ma, mennyiben más ez, mint amit általában szoktál enni, iszol-e, drogozol-e, dohányzol-e, stb., stb., stb. Nagyon jók vagyunk távgyógyászatban, de azért ha még ezeket se tudjuk, mire számítasz?...
2024. máj. 20. 14:50
 5/9 A kérdező kommentje:

20 vagyok, 164 cm, 55 kg, nincs allergiám, premens tablettát szedek csak nőgyógyász javaslatára pár hete, refluxos vagyok, pár havonta iszom alkoholt, nem dohányzom.

Arra gondoltam, hogy a reflux következtében alakulhatott ki gyomorfekély vagy ilyesmi.

2024. máj. 20. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
A tabletta mellékhatásai között nincs ilyesmi?
2024. máj. 20. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem láttam a tájékoztatóban, de azt csak egy hónapja szedem, a tünet pedig régebb óta fenn áll
2024. máj. 20. 15:46
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%

Szorongás. Lassan népbetegséggé válik az állandó stressztől. Nem csak az evidens stressz a stressz ugyanis, hanem a belső, láthatatlan stressz is ugyanúgy kortizollal önti nyakon a szervezetedet. Ilyen a felborult (felborított!!!) cirkadián ritmus, a felborult (felborított!!!) bélflóra, a monitorok hideg kék fénye, a hintázó vércukor, stb.

Étrend- és életmódváltás lesz szükséges.

2024. máj. 21. 12:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Az étrendem rendben van, egészségesen és kiegyensúlyozottan étkezem. Valószínűleg akkor a stressz lesz.
2024. máj. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!