Lehetséges, hogy egy szemölcs magától elmúlik?
Figyelt kérdés
Évek óta küzdöttem egy szemölccsel ami a talpamon volt. Kipróbáltam mindenféle "fagyasztós" eltávolítót, krémet, tapaszt stb., de semmi nem segített, nem múlt el. Most viszont azt vettem észre, hogy csak úgy felszívódott, nincs már semmi nyoma. Ez hogyan lehetséges? Tényleg évekig (5+ év) ott volt, most meg nincs.máj. 19. 21:43
2/11 anonim válasza:
Ritkán előfordul, esetenként valamilyen más célból szedett gyógyszer (pl. antibiotikum) hatására.
3/11 anonim válasza:
Igen. Nekem kamaszkoromban a kezemen voltak. Gyűlöltem őket.
Elmúltak maguktól, szinte 2 hét leforgása alatt.
4/11 anonim válasza:
Ha ilyen szemölcs probléma akad csakis egy dolgot kell csinálni! Vérre holló kecskefű. Tavasztól késő őszig megtalálható, megkeresed, letéped és a sárga nedvével bekened naponta 1x vagy 2x. 4-5 nap és volt szemölcs nincs szemölcs! Ingyen van és sokkal hatásosabb mint a patikai oldatok, 100% gyógyulás!
5/11 anonim válasza:
Vérehulló fecskefű....
Amúgy nekem nem használt.
6/11 anonim válasza:
Immunrendszer, természetes. Nyugodtan hidd el és élvezd!
7/11 A kérdező kommentje:
ANtibiót szedtem azóta nyilván, mert voltam párszor beteg, de soha nem okozta egyik ilyen kúra sem a szemölcs megszűnését.
Egy idő után amúgy feladtam a kezelést, mert tényleg semmi nem segített. Most amúgy nem volt semmi olyan dolog ami indokolná az eltűnést, azért is tettem fel a kérdést, hogy ez így normális-e.
máj. 19. 22:36
8/11 anonim válasza:
#5 Furcsa mert nekem többször is segített pár napon belül. Naponta kented vele az utcán tépett növény nedvével? Úgy értem nem patikai készítménnyel?
9/11 anonim válasza:
A szemölcsök vírusfertőzés hatására jönnek. Arra nem jó az antibiotikum
10/11 anonim válasza:
Ennyi marhát... az egyetlen jó válaszomat amit már többször kipróbáltam sikeresen és akiknek ajánlottam azoknak is bejött... ráadásul teljesen ingyenes, lepontozzák. Akkor kívánok nektek egy óriási szemölcsöt a homlokotok közepére és küszködjetek vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!