Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy almafüggőség?...

Van olyan, hogy almafüggőség? Ha igen, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem telhet el úgy napom, hogy legalább 4-5, vagy akár több almát meg ne egyek, van, hogy egész nap csak azt eszek..(Pl ma is, egész nap megettem 16 almát...:D)

Hogy álljak le róla? Idegesít engem is, meg anyámat is, mert állandóan nyaggatom, hogy hozzon, meg az összes megkeresett pénzem is szinte almára költöm..(ma egy kilót vettem, tegnap négyet... Betáraztam hétvégére..)

Amúgy nem savasít, csak már zavar, hogy este 10kor is még majszolom az almám és nem tudok nélküle aludni... Reggel meg bűntudatom van :P

Hogy almamentesítsek?

(nem kamu, tényleg ennyire hülye vagyok..)

2010. okt. 28. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem betegség, és nem is probléma, jó lenne, ha minden ember ilyen egészséges függőségben szenvedne. (Jót mosolyogtam a kérdésen :) - nem rosszindulatból!) Nem hiszem, hogy anyagilag ez fog romlásba dönteni benneteket, a csoki, alkohol vagy cigi függőség sokkal drágább.
2010. okt. 28. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:

nem is az anyagiak miatt :)(egyébként aranyos vagy, köszönöm a választ!)

Csak tényleg elegem van abból, hogy se egy jó tányér főzelék vagy pörkölt nem fér belém, mert kitölt az alma...:D

Borzasztó nagy probléma, tudom, de ma is pl. töltött tojás volt mikor hazaértem, és egyszerűen nem tudtam belőle enni, mert feszített a 10 alma (azután még jött 6 :()

2010. okt. 28. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én meg a kölesgolyóval vagyok így. Nem bírom ki, hogy ne egyek. Egy nap egy zacskó minimum elfogy. Már én is tiszta ideg vagyok, mert állandóan kölesgolyóért rohanglunk a boltba. Ebből a szempontból az alma tök jó, mert mindenhol lehet venni, de kölesgolyót.:-)

A férjem is kivan már rám nagyon, havi szinten több ezer forintot elköltök golyókra, amiknek semmi íze, de mégis olyan jó.

2010. okt. 28. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Hű azt én is de szeretem :D

Amúgy lehet, hogy csak szimplán unatkozunk, vagy hasonló(bár napi 8-9 óra munka közben örülnék az unatkozásnak :D)... Rákapok az ujjszopásra, lehet, aztán azzal talán nem lakok jól :D

2010. okt. 28. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor már inkább a kölesgolyó. :-)

Mindig azt várom hátha egyszer megundorodom tőle, de úgy látom nem fogok. Na mindegy, ez van.

2010. okt. 28. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan egyél almát. A legrosszabb, ami történhet, hogy egészséges leszel. :)

Ez legyen életed legnagyobb baja! :)

2010. okt. 29. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, en is kb egy kilot megeszek egy nap. Inkabb ez, mint a csipsz meg ilyen szarsagok. Ha nagyon zavar, allits be magadnak szabalyokat. Pl. 10-12-ig nincs almaeves, vagy vacsora elott 2 oraval nincs alma. vacsi utan meg tomheted ahogy jolesik.
2010. okt. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!