Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nem bírom ki, hogy ne...

Ha nem bírom ki, hogy ne sörözzek munka után akkor létezik erre gyógyszer vagy valami amit szedhetek?

Figyelt kérdés

Napi 6-7 sör, hétvégén még több , sokszor próbáltam hogy leteszem , de egyszerűen mentálisan annyira kivánom, hogy mindig megmagyarázom magamnak , hogy nem baj az..

Nincs erre valami gyógyszer vagy valami? Elhatározásból nem megy és egyedül élek így más sincs aki segithetne, hogy nem engedi, hogy igyak

máj. 14. 17:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 9-es vagyok.

Ezt a cikket találtam arról a bizonyos hatóanyagú tablettáról (remélem, nem törlik a linket):

[link]

Sajnos nem tudom Neked megmondani, hogyan lehetne ehhez hozzájutni. :(

Nem akarok okoskodni, de mégis arra biztatlak, hogy menj el egy addiktológushoz, ha belefér, akkor magánrendelésre, biztosan tud ajánlani más gyógyszert. Nekem nagy szerencsém volt, egy szegedi pszichiáter-addiktológust sikerült találnom, akihez egy évig jártam (egy-egy órát beszélgettünk is), és bár nem pszichológus volt, a lelki-mentális dolgaimat is jól, sikeresen kezelte.

Kedveltem benne, hogy mondott rengeteg tanácsot, tippet, mi mindent csináljak másképp, és rendszerint hozzátette: Azt vidd haza ebből, ami a tiéd!

Tehát ami gondolatot be tudtam fogadni, amit magam számára hasznos tanácsnak véltem vagy éreztem, azt beépítettem az életembe.

Kívánom, hogy Te is sikerrel járj!

Talán értelek egyébként. Reggelente, már munkába készülve is azt vártam, hogy késő délután legyen és megvehessem/megihassam a söröket.

máj. 14. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Van rá gyógyszer, pszichiáter például fel tud írni ilyet.
máj. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!