Fulfajas fulhallgato hasznalata után orakig?
A fulhallgato belemegy a fulembe és egy kampoval raakad a fulemre. Ezt a fulhallgatot már hasznalom kabe fel eve. Eddig semmi mondom nem volt vele. A problemat pár hete, max egy hónapja eszleltem először. Egyszer csak azt vettem eszre hogy mintha nyomna a fulemet. Hasznalat után rettenetesen fajt, meg ha hozzaertem vagy forgattam a fejem akkor is. Orakig fajt, majd elmult. Aztán napokig semmi. Az eset ota a mai a 3. Eset h ugyanazt tapasztalom. Szinte minden nap hasznalom. Ma megint fajt és csak az egyik fulem. Főleg a fulkagylom felső resze.
Más is tapasztalt ilyet? Talan felgyulemlett a fulzsir? Ma este megprobalok kammillas teat fozni, valahogy kimosni a fulem. Lassan 4 ora hosszaja faj a fulem. Talan kezd enyhulni. Ha valakinek volt már ilyen és rajott h mi okozta, irja le tapasztalatat. Probalok orvoshoz jutni majd vele, de kb egy hónap a varolista...
Azota javult a helyzet?
Amugy fulbedugos fullgallgatoktol nekem is faj a fulem, nem is gyakran használok olyanokat
Lehet hogy nagyon kicsi gumiharangos kéne neked
Nekem az volt hogy a bal fülemből mindig kijött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!