Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fulfajas fulhallgato hasznalat...

Fulfajas fulhallgato hasznalata után orakig?

Figyelt kérdés

A fulhallgato belemegy a fulembe és egy kampoval raakad a fulemre. Ezt a fulhallgatot már hasznalom kabe fel eve. Eddig semmi mondom nem volt vele. A problemat pár hete, max egy hónapja eszleltem először. Egyszer csak azt vettem eszre hogy mintha nyomna a fulemet. Hasznalat után rettenetesen fajt, meg ha hozzaertem vagy forgattam a fejem akkor is. Orakig fajt, majd elmult. Aztán napokig semmi. Az eset ota a mai a 3. Eset h ugyanazt tapasztalom. Szinte minden nap hasznalom. Ma megint fajt és csak az egyik fulem. Főleg a fulkagylom felső resze.

Más is tapasztalt ilyet? Talan felgyulemlett a fulzsir? Ma este megprobalok kammillas teat fozni, valahogy kimosni a fulem. Lassan 4 ora hosszaja faj a fulem. Talan kezd enyhulni. Ha valakinek volt már ilyen és rajott h mi okozta, irja le tapasztalatat. Probalok orvoshoz jutni majd vele, de kb egy hónap a varolista...

máj. 9. 10:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Fulkagylo belso resze faj
máj. 9. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Azota javult a helyzet?

Amugy fulbedugos fullgallgatoktol nekem is faj a fulem, nem is gyakran használok olyanokat

szept. 3. 06:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem valahogy koszos volt belul, vettem egy fulmosot, nem lattam, hogy barmi is kijott volna, megis, jobb lett tole, pedig probaltam elozoleg beletusolni, olajokat belecsepektetni, semmi nem segitett. Idorol idore ki fogom mosni, amugy is kellett egy ilyen mar, mert a lanyomnak baja van a fulevel, nem tud tavozni a fulzsir. Igy majd o fogja hasznalni.
szept. 4. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Amugy attertem aztan olyan fulhallgatora, ami kivul marad, raakasztom a fulemre, de nem megy bele a fuljaratomba. Igy hallom a kornyezetemet is, ha nem tekerem fel teljes hangerore. Amugy azt is olvastam hogy akar baci is lehetett a fulhallgaton, pedig ezek mar mind tartoval jonnek, ami tolti oket folyamatosan. Szoval elmeletileg higienikusabbnak kene lennie mint kabeles barataik.
szept. 4. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nagyon kicsi gumiharangos kéne neked

Nekem az volt hogy a bal fülemből mindig kijött

szept. 4. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!