Tudoszurore a gepig Melltartoba szoktatok menni vagy nelkule?
10!
Melltartóban nem csinálnak tüdőszűrést.
12
Mert ez rögzült mindenkiben. Esetleg az 50 éves gépeknél még le kell venni, de a maiaknál már nem.
11
De bizony, Pécsen a lánc utcában nem is kell le venned a ruhádat.
14
Nagyon helyes; ez a bánásmód kellene mindenhová. Tiszteletben tartani az ember intimszféráját, esetleges szégyenérzetét.
16
Igen, a testünk része. De van, amit közszemlére teszünk, és van, amit nem. Vagy nem szívesen. Én ugyan férfi vagyok, de nőként nem szívesen vetkőznék. Sőt, ahogy ismerem magam, semennyire sem.
18
"Nem közszemle mert ott 1 vagy 2 ember látja." Az pont kettővel több annál, amit elviselnék.
"De akkor nem kell menni nőgyógyászhoz sem...."
Nem bizony!
Uhh na ilyet ne irjunk, hogy nem kell menni nogyogyaszhoz, foleg ferfikent ne, koszike.
Amugy en nokent megusznam a vetkozest szivesen, viszont ha muszaj, akkor muszaj, nem csinalok belole nagy problemat. Szultem is, van annal rosszabb, hogy le kell venni a melltartot az orvosnal 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!