Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy hónapja iszonyú sós és...

Egy hónapja iszonyú sós és savanyú ízt érzek a számban. Egy hete szedek protonpumpa gátlót, ami a gyomorsavat csökkenti, 2*20 mg-ost. Még semmi javulást nem vettem észre. Valakinek van valami ötlete, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megőrülök ettől az egésztől, így nem lehet élni, 0-24-ben marja a sav a nyelvemet, a szájpadlásomat, ha eszek kábé csak addig feledkezek meg róla, amíg eszek de ahogy abbahagytam már érzem is. Olyan mintha nem is a gyomromból jönne hanem a nyelvem meg a szájpadlásom termelné ezt az iszonyú ízt.

Öblögetés, rágózás, fogmosás, semmi nem ér semmit!

máj. 5. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvoshoz egy hónap alatt nem jutottál el?
máj. 11. 07:01
 2/2 A kérdező kommentje:
De háziorvosnál voltam, nem ért semmit a gyógyszer, úgyhogy egy hét múlva visszamentem. Most másik gyógyszerrel kísérletezek. De ez sem az igazi.
máj. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!