Miért történik ennyi rosszullét ballagásokon?
Tegnap délután középiskolai ballagáson voltunk vendégként és pár perc alatt két lány is elájult. Hallottuk az egyik tanártól, hogy minden évben ez történik.
Ha nyárias meleg lett volna, akkor talán érthető, de 21-22 fokban? Vagy időjárástól függetlenül, az lehet a baj, hogy 45 percig állni kell?
Oskolás koromban én is sokat ájuldoztam.
Egy: Nem voltam elég fitt... Mármint az ablakon rendben volt, de keveset sportoltam, az állóképességem nem tartott ki sokàig...
Kettő: Sietés, nemtörődömség miatt volt, hogy keveset ettem, vagy épp nem is reggeliztem egy nagyobb esemény előtt, ráadásul inni is keveset...
Így hamar leesett a vércukorszintem, és szédülni kezdtem, majd elájulni....
Három: a zsúfolt tömegben àllãs meg még rãtesz egy lapáttal, szabadtéren is, nemcsak bent....
De mióta megtanultam, hogy enni kell, inni kell eleget, továbbá ha nem is sportolok rendszeresen, de mozgok nagyon sokat és terhelés magam rendesen, azóta lekopogom, nincsenek ájulásaim.
Gyengék a testnevelés órák!
Nulla az állóképességük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!