Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pici viszkető pöttyeim ellen...

Pici viszkető pöttyeim ellen mit tegyek? Naponta szaporodik testem több táján és semmi nem szűnteti a viszketést, főleg este. Aki tud, segítsen, mi lehet ez és mitől?

Figyelt kérdés
Tejet már elhagytam,mosópor uaz,mint eddig,de már kevesebbet használok,öblítőt nem is.Apró állatok kizárva,tiszták vagyunk,és lakásba sincs állat.Háziszappannal tusolok,testápolót nem használok,még sincs vissza út.
2009. jan. 5. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Borgyogyasz mit mond? Voltal nala?
2009. jan. 5. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem rüh véletlenül? Nekem is igy volt apró pici pöttyök, ami napról napra egyre több lett. Ja és este irtóan visketett, és semmi sem hat rá. Mi is teljesen higénikusak vagyunk, még az állatok sem rühesek, én mégis az lettem valahogy.
2009. jan. 5. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előbbi vagyok,sztem menj el bőrgyógyászhoz, ott 1 perc alatt kiderül, mert ezek az állatok apró járatokat fúrnak a bőrbe, és a bőr alatt rakják le petéiket. Én is gondoltam mindenre, csak arra nem, hogy rühes vagyok. Még kimondani is rossz. Szerencsére hosszas kezelés után kihaltak belőlem, és nem is kapta el senki, de még a helye most is ott van, nagyon lassan gyógyul
2009. jan. 5. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Kezdetben nekem is különálló pöttyönként indult az ekcémám. Próbáld valami zsíros krémmel kenegetni, langyos vízzel fürdeni, ha halványul, vszínűleg az az.
2009. jan. 5. 20:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,amit várok még.Voltam bőrgyógyásznál is meg háziorvosnál is,mindkettő aztmondta,ételallergia valószínűleg!A rühnek van járata,rajtam nem látni.Inkább olyan,mint a csalánkiütés.Segítsen aki tud!!!
2009. jan. 6. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Rajtam kijön a csalán nagyon sűrűn de az elmúlik 10-15 perc alatt!Csináltass allergia tesztet!
2009. jan. 6. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az allergia teszt jo otlet, es menjel el masik borgyogyaszhoz is esetleg, ne hagyd annyiba! A tesztet is csinaltasd meg, remelem kiderul az ok.
2009. jan. 6. 14:43
 8/9 A kérdező kommentje:
ma voltam allergia teszten,negatív.a bőrgy. 20-ára adott időpontot,addig szétvakarom magam.már a mellem is pöttyös.a rühet honnan lehet felismerni?de remélem nem az.4é kisgyerekem van.
2009. jan. 7. 17:41
 9/9 A kérdező kommentje:
MEGGYÓGYULTAM!gyomorgyulladás miatt volt ez,de ittam gyógyfűteát,és elmúlt!!sziazstok.
2009. jan. 21. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!