Miért nem tudom lekérdezni a TAJ kártyám érvényességét?
Figyelt kérdés
Ügyfélkapun a MO.hn-n szeretném megnézni, hogy milyen színben van jelenleg az TAJ kártyám, de nem találom azt az opciót amit mindenki másnak kidob. Elvileg barna, mivel 3. országban van az állandó lakhelyem, Magyarországon 2021 ben dolgoztam utoljára és azután érvénytelenítve lett, Most viszont képbe jött egy külföldi munka A1 es kiküldetésben és a munkáltató azt mondta ha érvénytelen a TAJ kártyám akkor előtte nekem kellene fizetnem 3-4 hétig és utána tudna csak alkalmazni, wtf? Ha alkalmazni akar akkor nem a munkáltató fizeti utánnam és annyi? miért kell nekem előtte érvényesíteni?2024. máj. 3. 10:20
1/2 anonim válasza:
Töltsd le az EgészségAblak alkalmazást, lépj be ott Ügyfélkapuval és nyomj a TB-lamp menüre, az kiírja.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Ügyfélkapun a TAJ szolgáltatásoknál tudod ezt lekérdezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!