Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van hasmenéses járvány? Már...

Van hasmenéses járvány? Már 6. Napja tart. Első 2 nap hőemelkedés, étvágytalanság, most még van hasmenésem. Ráadásul brutál vizes hasmenéssel van. Voltam sürgősségin. Vérlabor ,ultrahang negatív.

Figyelt kérdés
máj. 2. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Van. Múlt héten gyógyultam meg. A hasam már nem megy, de még gyenge vagyok. Szedj Enterobene-t, csodát tesz.
máj. 2. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Mennyi ideig ment ? Nekem már 6. Nap és vizes hasmenés. Széntabletta semmit nem ér.. van hogy simán felkelek és becsikar q hasam. Pedig étvágyam is lenne :( így voltál te is ?
máj. 2. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon fájt a hasam is. Konkrétan már azon gondolkodtam, hogy hozatok infúziót és beköttetem. (Eü dolgozó vagyok). Szedj Enterobene gyógyszert. 1 nap alatt helytett, ne próbálkozz széntablettával.
máj. 3. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Szegény völegényemnek is nemrég volt egy 1,5 hetes hasmenése. Nagyon makacs volt, alig akart elmúlni. Nala se segített se a probiotikum, se a széntabi, csak az idő..és a sok víz.

Ha lehet, kerüld a tejtermékeket, ameddig megy a hasad.

máj. 5. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!