Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Lehet hogy nem a...

Mi lehet ez? Lehet hogy nem a legjobb kategória, de hátha.

Figyelt kérdés
Néhány éve a jobb alkaromon észrevettem egy olyan "lyukat", mint ha sokáig támaszkodtam volna az asztal lapjára és ott maradt a nyoma. Nem is lyuk, inkább hiányzó rész a bőröm alatt.8 cm hosszú.Eddig nem is nagyon foglalkoztatott a dolog, de idén a bal combon is előjött egy ugyan ilyen (14cm) és most a héten észrevettem a bal lábszáramon is.De nem olyan helyeken vannak, ahol lehetséges lenne, hogy huzamosabb ideig nyomom meg valamivel, ezért nem tudom hogy mi lehet.Másnak van ilyen?Nem tudjátok mi lehet ez?Köszönöm a segítséget!
2010. okt. 27. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én vagyok a cukorbeteg. Nagyon kedvesen közelítettél felém. Ez igazán aranyos gesztus tőled, de légyszíves menjél el orvoshoz vele.Leírok neked még valamit, amíg magyar inzulinon voltam, olyan inzulint kaptam, amitől elhaltak a karomban, és a combomon a kötőszövetek az adagolás helyén. Ami neked van hasonló. Valami összefüggés azért lehet a kötőszövet károsodás és az elhízásodban is. De hangsúlyozom menjél el orvoshoz.
2010. okt. 27. 23:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Már tervezem egy ideje az orvost, mert zsibbad a karom is, meg a derekamat is illene megnézetnem.Csak féltem hogy megint sérvet fognak találni.De mindenképp megemlítem ezt a problémát is neki.Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Ha érdekelne valakit majd, akkor jelentkezem.

2010. okt. 27. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:
23:48 vagyok. Engem igenis érdekel. Jó egészséget neked, és valóban menjél el orvoshoz.
2010. okt. 27. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!