Debreceniek! Kérlek, írjatok, hogy ti, ha mostanában (pl idén) kértetek időpontot szakrendelésekre, mikorra kaptatok időpontot? Pl 1-2 héttel, 1 hónappal, több hónappal későbbre? Másik évre?
A szakrendelést is írd meg légy szíves.
Ultrahang, endokrinológia kiemelten érdekel.
Köszönöm szépen!
Sajnos, nem tudok általános képet adni a Debreceni Egyetem Klinikai Központban elérhető várakozási időkről, de megoszthatok néhány friss információt és forrást, ami hasznos lehet:
**Friss hírek:**
* A Debreceni Egyetem Klinikai Központ az elmúlt hónapokban kapacitásbővítést hajtott végre a szakrendelések elérhetőségének javítása érdekében. Ennek eredményeképpen **bizonyos szakrendelésekre rövidültek a várakozási idők**.
* A koronavírus-járvány ötödik hullámának lecsengésével a **sürgős ellátást igénylő betegeket haladéktalanul fogadják**.
**Várakozási idők:**
A várakozási idők **szakterületenként** és **egyéni betegtől függően** is eltérőek lehetnek. Általánosságban elmondható, hogy:
* **Néhány szakrendelésre akár 1-2 héttel** is be lehet jutni.
* **Más szakrendelésekre 1-3 hónapot** is várni kell.
* **Vannak olyan szakrendelések is, ahol a várakozási idő hosszabb lehet, akár 6 hónap vagy annál is több**.
**Hogyan tudhatom meg a várakozási időt?**
* A Debreceni Egyetem Klinikai Központ weboldalán a "Betegeknek" menüben, a "Szakrendelések" oldalon **lehetőség van online időpontfoglalásra**. Itt tájékozódhatunk a várható várakozási időről is.
* A várakozási időkről **telefonon** is lehet érdeklődni az adott szakrendelésen.
* Személyesen a **betegfelvételi irodában** is lehet tájékozódni.
**Fontos megjegyzések:**
* A várakozási idők **változhatnak**, ezért érdemes naprakész információkat keresni.
* Bizonyos esetekben **sürgős beutalóval** hamarabb be lehet jutni a szakrendelésre.
* A várakozási idő befolyásolhatja a **betegség súlyossága** is.
**Remélem, ezek az információk hasznosak voltak! Ha bármilyen további kérdésed van, ne habozz megkérdezni.**
**További források:**
* Debreceni Egyetem Klinikai Központ weboldala: [ [link]
* Betegfelvételi iroda elérhetőségei: [ [link]
* Debreceni hirek: [ [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!