Mi az, hogy SZTK? Van kórház és SZTK? Ezek különböző intézmények?
Figyelt kérdés
Mi a különbség?2024. ápr. 25. 12:36
11/12 anonim válasza:
mi abba nottunk bele sztk es ugyanazok az epuletek ugyanazokkal az oreg, lassan kioregedo orvosokkal, asszisztensekkel stb. en 40plusz vagyok altalanos iskolas voltam mikor sztk-ba jartam, es nekem se all a szam at rendelointezetre, de persze, ha nalam fiatalabbal beszelek akkor rendelointezetet mondok sokszor hozzateve, hogy a regi sztk. Ha idosebb nalam a beszelgetopartner, akkor sztk es utana hozzateve, hogy ami most a rendelointezet.
De azert mondjuk, ha a betegiranyitas veszi fel az "sztk"-ban, akkor illik a hivatalos nevet mondania, kiveve ha mar olxan ideges regi butordarab, hogy bennfrntesen beleesztékázik a telefonba.
12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fura, kialakult a jelenségre egy vetűszó és fennmaradt, ennyi. Szerintem dolgozók részéről, vagy megszokott és ha rákérdezel elmondja, vagy digyelmetlenség, ami az egész hozzáállásából le szokott jönnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!