Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akinek volt anyajegy eltávolít...

Akinek volt anyajegy eltávolítása a hátán, mennyi idő volt, míg begyógyult?

Figyelt kérdés
Konzultáltam orvossal is, de egyéni véleményeket szívesen olvasnék. Mennyi ideig húzódott, mennyi idő telt el varratszedésig, utána meddig fájt stb?

2024. ápr. 24. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly volt.

2 hét volt varratszedésig, utána kb. 1 hétig azért még tettem rá szigetkötszert, főleg alváshoz, hogy ne dörzsölődjön.

A legkellemetlenebb az egészben az volt, hogy nem érhette víz amíg benne volt a varrat. Mivel a hàtamon volt, ezért a tisztálkodàs problémás volt.

Fájni egyáltalán nem fájt, inkább enyhén húzódott, meg néha viszketett.

Mindent összevetve pozitív élmény volt a körülményekhez képest. A szövettan pedig szerencsére negatív :)

2024. ápr. 24. 18:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 4 hétig hagyta benne a doki a varratot, de szerintem háromnál már bőven begyógyult a seb annyira, hogy ne kelljen varrat bele. Nem érhette víz 7 napig és utána pedig csak zuhany (szóval nem áztatás).

Húzódott, de inkább csak kellemetlen volt néha, szinte soha nem fájt. Meg is lepődtem.

2024. ápr. 24. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!