Ha nem értem ezt a világot, nem boldogulok benne, akkor lehet hogy fogyatékos lennék csak nem is tudok róla?
Ez simán lehet egy diszpraxia vagy autizmus vagy ADHD például. Nem ilyen fekete-fehér a dolog, hogy valaki vagy 100% gyopi vagy 100% normális.
Van egy csomó normál, akár normál feletti intellektusú ember aki autista, van egy-két disze, vagy egyéb hátránya.
És ez nem egy ilyen nincs láb nincs keksz, kész harangoztak neked dolog. Ha nincs láb, keress olyan helyet, ahol ez nem baj.
Vannak autisztikus emberek akik nem csak hogy dolgoznak, de több diplomás, sikeres emberek, csak esetlenek az élet bizonyos területein.
Lehet normál intellektus mellett, bármiféle handicap nélkül is, hogy egyszerûen nem vagy ezekre a munkákra való.
Én sem bírom az ilyet.
Gyárban 2 napnál többet nem bírtam megmaradni, mert nem bírtam a monotonitást, a zajt.
Emberekkel, állatokkal sokkal jobban kijövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!